Hit Your Summer with Firmoo Free Glasses in June

Friday, June 21, 2013

A nice pair of eyewear would certainly bring some coolness to your overall appearance. Nowadays eyewear is not about prescription glasses anymore, but for those who doesn't wear prescription glasses can still rock their looks with a cute and stylish eyewear. It's part of an outfit look. And Firmoo is one of those places to browse for stylish eyewears.


glasses

The most awaited part of the years- S-U-M-M-E-R has finally come. Aren't you excited to be in the beach, to wear shorts, getting tanned, be sweaty yet gorgeous and go to music festivals? Well I definitely am! What is summer without a new pair of eyewears? An easy remedy for this is to stop by Firmoo.com! and pick up a free pair of glasses so that you won't miss a moment this summer. New arrivals are part of the First-Pair-Free-Program. Now what do you waiting for? Go get yours for FREE!

 

+ Looking for Rectangle Glasses?

Bright colors, more rectangles and patterns are all current eyewear trends. Fashion frame designsand styles at Firmoo.com icons have embraced eyewear as an accessory that adds instant panache to any look. These eyewear are a must-have one for you in this shinning June.
glasses

 

+ Looking for Retro Glasses?

A retro glasses frame offering a quirky retro look. This eyewear with bold color and fashionable design will lighten up your summers. Find out your own and unique style.
glasses

 

+ Looking for Oversized Glasses?

To be yourself and find your own way to show yourself! This eyewear with big blue frame is so unique and attractive and they will let you stand out of the crowed. Oversized glasses are always your best choice for showing your star quality in the fashion trend.
glasses

Still have no idea about how to style your pairs? Check out a few ladies modeling their favorite Firmoo eyewear here:
firmoo glasse
firmoo glasses
glasses
(The above model photos are all derived from Firmoo+.)

For you new Customers you can check out more products for your first free pair at Firmoo right now! You just need to payfor shipping. First come, first served! (Simply clicking "LUCKY DRAW" on this page, you may even get a totally free pair including free shipping).


About Firmoo
Firmoo is the World's Most Popular Online Eyeglasses Store. We have always been committed ourselves to offering customers the best quality products at the most affordable prices which start at 8 dollars- 80%-90% lower compared to that in local store.


App of the Week: Virtual Makeover via HomeStyler

Thursday, June 20, 2013

I recently had a lot of fun with an iPad app called HomeStyler which is a home designing app where you could browse for decor inspirations, see some lookbook and designs from the professionals, or you could even create your own decorating design!

You know interior designing is one of my passion, right? My dad is an architect so I am accustomed to seeing and reading interior magazines since I was a child. He always had a pile of interior magazines and design books on his office and I love flipping those magazines and borrowing them to my bedroom ;p

I guess that's where my passion for interior design started to grow. I still love browsing for interior design photos until now. So if there's any app about interior or home designing on my gadget, I would download them immediately ;p

So as I told you above, in this HomeStyler app we could create our own home decor style aside from browsing interior photos in it. I made a couple of room designs that I managed to create out of the app. Here's a BEFORE & AFTER photo of a living room that I designed:

BEFORE:

AFTER:

It's my first design so please bear with my newbie skills, LOL. I'm thinking of a coastal theme design when I decorated this living room. That's why I had the wall paint that resemble a seafoam green, a sand colored floor and furnitures, and a shell-inspired lamp and small knick-knacks. I also kept the room sleek and towards the clean look because I want to achieve a semi-formal type of a living room.

Now let's see my next try-out design which is a city apartment bedroom:

BEFORE:

AFTER:

I was thinking of another sleek and clean look for this one. A modern sleek-looking design that's perfect for an apartment bedroom in a high rise building. I also chose a neutral color theme in this room to go with the sleek look I'm looking for.

So what do you think of my decorating style? LOL. I know this is pretty standard and nothing special, it's totally a newbie style ;p But the app still has limited option of furniture and knick-knacks so this is what I came up with in the end. I like them though, especially the bedroom :p


So if you like interior design and you have an ipad you might want to check out HomeStyler. They have a website where you could also design a room via their website, so I think it's pretty cool ;)

Another interior design app that I like is Houzz, but in Houzz you can only browse for interior photos and you could not make your own design like HomeStyler does, but Houzz sure do have lots of photos collection and the photos are all in high resolutions so it's always nice to browse it for ideas and inspirations. I use Houzz a lot for my Apt Project inspirations.

What are your favorite home design apps?

 

Apt Project: Bathroom tiles

Wednesday, June 19, 2013

Ngomongin kamar mandi, nggak jauh dari labil. Awalnya pengen kamar mandi yang bertema"ocean" atau pantai/laut semacam gitu lah. Jadi tadinya udah mulai koleksi barang2 kamar mandi yang serba biru. Mulai dari keset kamar mandi warna biru, tempat sampah kecil warna biru, sikat kamar mandi warna biru, pokoknya mulai ngumpulin yang warna biru lah sesuai tema.

Eh tapi belakangan pas udah mulai renovasi, tiba-tiba ganti haluan, pengen kamar mandi nuansa hitam putih gara-gara sering lihat gambar / contoh desain interior di website maupun di aplikasi houzz favorit eyke ;) 

Pas lihat gambar ubin kotak-kotak hitam putih kayanya lucu juga nih buat di ruangan kecil alias kamar mandi. Biar nggak kaya papan catur banget maka disusunnya secara diagonal jadi sudutnya miring. Kurang lebih seperti contoh gambar di bawah ini lah:


Lalu dimulailah itu yang namanya hunting ubin hitam-putih untuk kamar mandi. Buset yang namanya cari ubin kamar mandi hitam putih ternyata tidak semudah yang dikira. Ubin warna hitam dan putih polos sih banyak tapi kebanyakan permukaannya licin jadi nggak cocok untuk lantai kamar mandi. Kalau untuk kamar mandi itu cocoknya lantai yang ada teksturnya, jadi nggak licin dan mengurangi kemungkinan terpeleset. Kalau yang permukaannya licin itu lebih cocok untuk living room, kamar tidur, dll..

Nah itu nyari keramik hitam dan putih polos bertekstur susahnyaaaa... ampe keliling banyak toko di beberapa lokasi berlainan tetap nggak dapat juga. Minta tolong titip sama si mandor minta cariin di sawangan eh nggak nemu juga dia. Kebanyakan adanya yang permukaannya licin, katanya. 

Pas kita lagi hunting dan nemu ada yang cocok eh taunya itu model tahun jebot dan udah nggak diproduksi lagi :( Trus sempet nemu juga di Dunia Bangunan tapi sayangnya ukuran per satuan kotaknya besar, dan kalau kita potong lagi jadi kotak-kotak kecil agak susah dan ribet. Akhirnya setelah beberapa kali bolak-balik ke Pinangsia, ke BJ Home, dll akhirnya kita nyerah juga. Walaupun kita gak berhasil menemukan pilihan yang benar-benar cocok tapi kita menemukan keramik hitam-putih bertekstur yang size nya kecil (20x20):

ini yang kita mau tapi ukurannya kegedean:

dan ini pilihan kedua kita yang akhirnya kita beli:
(hehe maaf gambarnya terbalik)

Ini sebenarnya bukan pilihan utama kita, tapi berhubung kita gak nemu juga yang benar-benar pas jadi akhirnya kita memutuskan untuk membeli si pilihan kedua ini. Kita dapetin ini di Dunia Bangunan. Buat yang belum tau atau mungkin lagi nyari keramik untuk lantai, saya merekomendasikan Dunia Bangunan :) Ini lain sama Depo Bangunan ya walaupun namanya mirip hehe. 

Dunia Bangunan ini letaknya di BSD Serpong, bangunannya besar kok dan rata-rata orang sana pasti pada tau Dunia Bangunan. Ini kaya semacam supermarket tapi isinya keramik semua hehe Satu lantai luas dan panjang layaknya supermarket, full sama berbagai macam tumpukan pilihan keramik, dari yang ukuran besar sampai yang kecil, dari yang granit sampai yang model KW 1, KW 2 dll... Saya juga baru tau kalo keramik itu ada juga versi KW nya kaya tas hahaha

Jadi buat yang lagi cari-cari keramik bisa kesini deh, kayanya hampir segala macam merk ada semua disini. Dan petugas2nya juga nampak sigap dan bisa diajak konsultasi karena mereka memang nampaknya tau tentang keramik, jadi kalau nanya sama mereka puas deh, apalagi buat yang newbie kaya saya dan suami ;p 


Kaya gini nih penampakan si supermarket keramik alias Dunia Bangunan di BSD:

Jadi, sekarang kamar mandi hitam-putih saya sudah jadi ^___^

Bye-bye tema ocean, say Hello to black & white! hehehe #labil

Oiya, tapi ternyata pas si keramiknya mau dipasang kata si mandor berhubung ukuran kamar mandi yang super tiny dan letak toilet dll yang bikin kagok jadi agak susah kalau mau dipasang secara diagonal. Ya sudahlah, namanya juga eyke newbie yah, gak ngerti juga apa bener begitu atau si mandornya aja yang males karena ribet, jadi akhirnya ga jadi deh dipasang diagonal. Jadinya dipasang kotak-kotak biasa aja ala papan catur hehe
But it turns out pretty nice though. Yang penting kan hasil akhirnya, dan setelah lihat hasil akhirnya, we both love it :D

Kalau mau ngintip lantai kamar mandi kami, ini teaser nya hehe Foto ini diambil sebelum si kamar mandi full didandanin. Kalau sekarang sih udah selesai didandanin, tapi foto hasil akhirnya nanti aja ya. Sekarang teaser nya aja dulu ya hehe.. ;p



See you on my next Apt project post!

 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS